Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11889

Название: Вплив способів розморожування на якість заморожених плодів вишень
Авторы: Хмельницька, Євгенія Вікторівна
Семенов, Анатолій Олексійович
Ключевые слова: розморожування
заморожені плоди вишні
Issue Date: 17-Mar-2022
Описание: Хмельницька Є.В., Семенов А. О. Вплив способів розморожування на якість заморожених плодів вишень. Матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції (заочна форма) «Якість та безпечність продукції у внутрішній торгівлі і торговельне підприємництво: сучасні вектори розвитку і перспективи» ПДАУ, 15 лютого 2022 року. С.277-279.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11889
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Збірник конференції_Якість_2022-сторінки-1-3,277-279,322-327.pdf3,56 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback