Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11889

Название: Вплив способів розморожування на якість заморожених плодів вишень
Авторы: Хмельницька, Євгенія Вікторівна
Семенов, Анатолій Олексійович
Ключевые слова: розморожування
заморожені плоди вишні
Дата публикации: 17-Мар-2022
Библиографическое описание: Хмельницька Є.В., Семенов А. О. Вплив способів розморожування на якість заморожених плодів вишень. Матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції (заочна форма) «Якість та безпечність продукції у внутрішній торгівлі і торговельне підприємництво: сучасні вектори розвитку і перспективи» ПДАУ, 15 лютого 2022 року. С.277-279.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11889
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Збірник конференції_Якість_2022-сторінки-1-3,277-279,322-327.pdf3,56 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь