Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11922

Название: Якість м'яса і сала різних м'ясних генотипів свиней
Авторы: Бірта, Габріелла Олександрівна
Флока, Людмила Валеріївна
Гнітій, Надія Володимирівна
Дата публикации: 2022
Издатель: Полтавський державний аграрний університет
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11922
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Збірник конференції_Якість_2022_ПДАУ_Бірта_Флока_Гнітій.pdf711,56 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь