Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11936

Название: Біотехнології при виробництві ферментованих м'ясних виробів та оцінка їх якості
Авторы: Флока, Людмила Валеріївна
Бургу, Юрій Георгійович
Носаль, Олег Юрійович
Issue Date: Mar-2022
Издатель: Полтавський державний аграрний університет
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11936
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
тези Флока, Бургу, Носаль_ПіП.pdf1,16 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback