Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11947
|
Название: | Перспективні напрямки виробництва інноваційних видів йогурту |
Авторы: | Хмельницька, Євгенія Вікторівна |
Ключевые слова: | йогурт, харчові волокна, фруктові наповнювачі, |
Issue Date: | 29-May-2022 |
Серия/номер: | Матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції (заочна форма) «Формування та перспективи розвитку підприємницьких структур в рамках інтеграції до європейського простору;ПДАУ, Березень 2022, с.182-186 |
Аннотация: | Для отримання інноваційних видів йогуртів використовують харчову сировину, яка здатна збагатити їх поживними елементами та підвищити харчову тв біологічну цінність. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11947 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|