Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11947
|
Название: | Перспективні напрямки виробництва інноваційних видів йогурту |
Авторы: | Хмельницька, Євгенія Вікторівна |
Ключевые слова: | йогурт харчові волокна фруктові наповнювачі |
Дата публикации: | 29-Май-2022 |
Библиографическое описание: | Матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції (заочна форма) «Формування та перспективи розвитку підприємницьких структур в рамках інтеграції до європейського простору;ПДАУ, Березень 2022, с.182-186 |
Аннотация: | Для отримання інноваційних видів йогуртів використовують харчову сировину, яка здатна збагатити їх поживними елементами та підвищити харчову тв біологічну цінність. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11947 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС)
|
Файлы этого ресурса:
Нет файлов, ассоциированных с этим ресурсом.
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|