Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11947

Название: Перспективні напрямки виробництва інноваційних видів йогурту
Авторы: Хмельницька, Євгенія Вікторівна
Ключевые слова: йогурт, харчові волокна, фруктові наповнювачі,
Issue Date: 29-May-2022
Серия/номер: Матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції (заочна форма) «Формування та перспективи розвитку підприємницьких структур в рамках інтеграції до європейського простору;ПДАУ, Березень 2022, с.182-186
Аннотация: Для отримання інноваційних видів йогуртів використовують харчову сировину, яка здатна збагатити їх поживними елементами та підвищити харчову тв біологічну цінність.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11947
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
20220529_122238.pdf3,13 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback