Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11951

Название: Інновації при виробництві м’ясних функціональних продуктів
Авторы: Бірта, Габріелла Олександрівна
Бургу, Юрій Георгійович
Флока, Людмила Валеріївна
Issue Date: Dec-2021
Издатель: Полтавський державний аграрний університет
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11951
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
конф.ПДАУ 12.2021 Інновації.pdf858,1 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback