Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12040
|
Название: | Експертне дослідження якості йогуртів |
Авторы: | Костик, Д. О. Кириченко, О. В. |
Ключевые слова: | експертне дослідження йогурт |
Дата публикации: | 2022 |
Издатель: | ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Експертне дослідження якості йогуртів / Д. О. Костик, О. В. Кириченко // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLV Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2021 рік (м. Полтава, 13–14 квітня 2022 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – Ч. 1. – С. 22–24. |
Аннотация: | Йогурт – це продукт, під час виробництва якого реалізується процес молочнокислого бродіння. Це є результатом дії молочнокислих заквасок, які для йогурту представлені двома специфічними мікроорганізмами: Streptococcus thermophilus і Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus. Під час бродіння молочний цукор (лактоза) спочатку перетворюється на глюкозу і галактозу, після чого ці прості цукри перетворюються на молочну кислоту. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12040 |
ISBN: | 978-966-184-427-7 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|