Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12040

Название: Експертне дослідження якості йогуртів
Авторы: Костик, Д. О.
Кириченко, О. В.
Ключевые слова: експертне дослідження
йогурт
Дата публикации: 2022
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Експертне дослідження якості йогуртів / Д. О. Костик, О. В. Кириченко // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLV Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2021 рік (м. Полтава, 13–14 квітня 2022 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – Ч. 1. – С. 22–24.
Аннотация: Йогурт – це продукт, під час виробництва якого реалізується процес молочнокислого бродіння. Це є результатом дії молочнокислих заквасок, які для йогурту представлені двома специфічними мікроорганізмами: Streptococcus thermophilus і Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus. Під час бродіння молочний цукор (лактоза) спочатку перетворюється на глюкозу і галактозу, після чого ці прості цукри перетворюються на молочну кислоту.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12040
ISBN: 978-966-184-427-7
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Aktualni pytannia rozvytku nauky_Ch1_2022_22_24.pdf1,43 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь