Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12960

Название: Безпечність ферментованої м’ясної продукції
Авторы: Флока, Людмила Валеріївна
Дьяконенко, Дмитро
Дата публикации: 2023
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Флока Л. В. Безпечність ферментованої м’ясної продукції/ Л. В. Флока, Д. Ю. Дьяконенко // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті: тези доповідей ХLVІ міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2022 рік (м.Полтава, ПУЕТ, 25 квітня 2023 р.). – Полтава: ПУЕТ, 2023. – С.509-512.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12960
ISBN: 978-966-184-447-3
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Дьяконенко-Флока 2023.pdf1,56 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь