Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12973

Название: Якість переробки знежиреного сухого молока за мікробіологічними показниками
Авторы: Cеменов, Анатолій
Ключевые слова: ультрафіолет
сухе молоко
мікробіологічні показники
Дата публикации: 19-Июн-2023
Описание: Семенов А. О. Якість переробки знежиреного сухого молока за мікробіологічними показниками. Сучасні тенденції підготовки майбутніх фахівців у закладах професійної (професійно-технічної), фахової перед вищої та вищої освіти: збірник наукових праць Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 24-25 травня 2023 р.) / редкол.: Антонець А. В. (голова ред.) Полтава : ПДАУ, 2023. С.237-239.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12973
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Збірник_конференції_Полтава_травень_23-сторінки-1-3,5-11,237-239,252.pdf4,39 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь