Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13340

Название: Особливості виробництва органічного вершкового масла
Авторы: Флока, Людмила Валеріївна
Ставицький, О. О.
Ключевые слова: вершкове масло
біотехнологія
Дата публикации: 30-Ноя-2023
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Флока Л. В. Особливості виробництва органічного вершкового масла / Л. В. Флока, О.О. Ставицький // Збірник матеріалів ІХ Міжнародної молодіжної науково-практичної інтернет-конференції «Наука і молодь у ХХІ сторіччі» (м. Полтава, 30 листопада 2023 року). – Полтава : ПУЕТ, 2023. - С. 44-46.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13340
ISBN: 978-966-184-454-3
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Ставицький-Флока Наука і молодь 2023.pdf1,32 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь