Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14044

Название: Особливості методів сучасної харчової біотехнології
Авторы: Флока, Людмила Валеріївна
Дата публикации: 2024
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Флока Л. В. Особливості методів сучасної харчової біотехнології // Матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи". - Полтава : ПУЕТ, 2024. - С.172-174.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14044
ISBN: 978-966-184-465-9
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
конференція ТБЕМС 20.02.2024_Флока_.pdf1,03 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь