Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14054

Название: Біотехнології при виробництві йогуртів
Авторы: Флока, Людмила Валеріївна
Педюра, Ілона Олегівна
Дата публикации: 2024
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Флока Л. В. Біотехнології при виробництві йогуртів / Л. В. Флока, І. О. Педюра // «Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті»: тези доповідей ХLVІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2023 рік (м. Полтава, ПУЕТ, 24 квітня 2024 р.). – Полтава: ПУЕТ, 2024. – С.505-507.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14054
ISBN: 978-966-184-468-0
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Студ.конф._Педюра_Флока_2024.pdf1,32 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь