Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14728

Название: Розширення асортименту сирцевих пряників за рахунок використання каротинвмісної сировини
Авторы: Сліпченко, Микита Володимирович
Суткович, Тетяна Юліанівна
Ключевые слова: сирцеві пряники
абрикосове пюре
Дата публикации: 2025
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Сліпченко, М. В. Розширення асортименту сирцевих пряників за рахунок використання каротинвмісної сировини / М. В. Сліпченко, Т. Ю. Суткович // Наука і молодь у ХХІ сторіччі : збірник матеріалів Х Міжнародної молодіжної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава, 28 листопада 2024 року). – Полтава : ПУЕТ, 2025. – С. 1061-1063.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14728
ISBN: 978-966-184-478-9
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Стаття Сліпченко.docx21,45 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь