Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14729

Название: Використання ультразвуку в технології отримання соків, збагачених біологічно активними речовинами дикорослих ягід
Авторы: Тимощук, Маргарита Сергіївна
Суткович, Тетяна Юліанівна
Ключевые слова: біологічно акктивні речовини
вакуумування
Дата публикации: 2025
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Тимощук, М. С. Використання ультразвуку в технології отримання соків, збагачених біологічно активними речовинами дикорослих ягід / М. С. Тимощук, Т. Ю. Суткович // Наука і молодь у ХХІ сторіччі : збірник матеріалів Х Міжнародної молодіжної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава, 28 листопада 2024 року). – Полтава : ПУЕТ, 2025. – С. 1066-1068.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14729
ISBN: 978-966-184-478-9
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Стаття Тимощук МО..docx18,28 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь