Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15009
|
Название: | Удосконалення роботи служби харчування і напоїв |
Авторы: | Рибакова, Світлана |
Ключевые слова: | удосконалення ресторан |
Дата публикации: | 18-Апр-2024 |
Издатель: | Полтава : ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Артеменко О.О, Рибакова С.С. Удосконалення роботи служби харчування і напоїв. Розвиток готельного і ресторанного бізнесу: виклики часу: збірник тез доповідей наукової конференції здобувачів вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа (м. Полтава, 18 квітня 2024 року). – Полтава : ПУЕТ, 2024. С. 15-16 |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15009 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|