Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15009

Название: Удосконалення роботи служби харчування і напоїв
Авторы: Рибакова, Світлана
Ключевые слова: удосконалення
ресторан
Дата публикации: 18-Апр-2024
Издатель: Полтава : ПУЕТ
Библиографическое описание: Артеменко О.О, Рибакова С.С. Удосконалення роботи служби харчування і напоїв. Розвиток готельного і ресторанного бізнесу: виклики часу: збірник тез доповідей наукової конференції здобувачів вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа (м. Полтава, 18 квітня 2024 року). – Полтава : ПУЕТ, 2024. С. 15-16
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15009
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Артеменко.docx16,63 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь