Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15100

Название: ПЕРЕДУМОВИ ПРОВЕДЕННЯ ДОСЛІДЖЕНЬ ТЕПЛОПЕРЕНОСУ ПІД ЧАС ДВОСТОРОННЬОГО ЖАРЕННЯ М'ЯСНИХ П
Авторы: Скрипник, Вячеслав
Семенов, Анатолій
Бобушко, О
Ключевые слова: теплоперенос
жарення
мясні вироби
Дата публикации: 26-Май-2025
Описание: Скрипник В., Семенов А., Бобушко О. ПЕРЕДУМОВИ ПРОВЕДЕННЯ ДОСЛІДЖЕНЬ ТЕПЛОПЕРЕНОСУ ПІД ЧАС ДВОСТОРОННЬОГО ЖАРЕННЯ М'ЯСНИХ ПОСІЧЕНИХ ВИРОБІВ В УМОВАХ СТИСНЕННЯ. Нові технології і обладнання харчових та переробних виробництв : матеріали Всеукраїнського науково-практичного інтернет-семінару (м. Полтава, 24 квітня 2025 року) / науковий керівник семінару В. О. Скрипник. Полтава : ПДАУ, 2024. С.57-59
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15100
ISBN: 978-617-8466-21-3
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
zbirnyktezseminaru2025-3 тези.pdf752,27 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь