Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15100
|
Название: | ПЕРЕДУМОВИ ПРОВЕДЕННЯ ДОСЛІДЖЕНЬ ТЕПЛОПЕРЕНОСУ ПІД ЧАС ДВОСТОРОННЬОГО ЖАРЕННЯ М'ЯСНИХ П |
Авторы: | Скрипник, Вячеслав Семенов, Анатолій Бобушко, О |
Ключевые слова: | теплоперенос жарення мясні вироби |
Дата публикации: | 26-Май-2025 |
Описание: | Скрипник В., Семенов А., Бобушко О. ПЕРЕДУМОВИ ПРОВЕДЕННЯ ДОСЛІДЖЕНЬ ТЕПЛОПЕРЕНОСУ ПІД ЧАС ДВОСТОРОННЬОГО ЖАРЕННЯ М'ЯСНИХ ПОСІЧЕНИХ ВИРОБІВ В УМОВАХ СТИСНЕННЯ. Нові технології і обладнання харчових та переробних виробництв :
матеріали Всеукраїнського науково-практичного інтернет-семінару (м. Полтава, 24 квітня 2025 року) / науковий керівник семінару
В. О. Скрипник. Полтава : ПДАУ, 2024. С.57-59 |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15100 |
ISBN: | 978-617-8466-21-3 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|