|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15100
|
| Название: | Передумови проведення досліджень теплопереносу під час двостороннього жарення м'ясних посічених виробів в умовах стиснення |
| Авторы: | Скрипник, Вячеслав Олександрович Семенов, Анатолій Олексійович Бобушко, О. О. |
| Ключевые слова: | теплоперенос жарення мясні вироби |
| Дата публикации: | 2025 |
| Издатель: | Полтавський державний аграрний університет |
| Описание: | Скрипник В. О., Семенов А. О., Бобушко О. О. Передумови проведення досліджень теплопереносу під час двостороннього жарення м'ясних посічених виробів в умовах стиснення. Нові технології і обладнання харчових та переробних виробництв : матеріали Всеукраїнського науково-практичного інтернет-семінару (м. Полтава, 24 квітня 2025 року). Полтава : ПДАУ, 2025. С. 57-59. |
| URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15100 |
| ISBN: | 978-617-8466-21-3 |
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|