Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15118
|
Название: | Інноваційні методи дослідження якості та безпечності харчових продуктів |
Авторы: | Флока, Людмила Рачинська, Зоя |
Ключевые слова: | якість безпека |
Дата публикации: | Дек-2024 |
Издатель: | ЛТЕУ |
Библиографическое описание: | Флока Л.В. Інноваційні методи дослідження якості та безпечності харчових продуктів / Л.В. Флока, З.П. Рачинська // Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг : Матеріали ХІІ міжнародної наук.-практичної конференції (Львів, 05 грудня 2024 року). – Львів : ЛТЕУ, 2024. – С.69-72. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15118 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|