Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15124
|
Название: | Сучасні біотехнологічні підходи до виробництва ферментованих продуктів рослинного походження |
Авторы: | Флока, Людмила Островерха, Наталія |
Ключевые слова: | ферментовані продукти рослинного походження квашена капуста |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
Библиографическое описание: | Флока Л.В. Сучасні біотехнологічні підходи до виробництва ферментованих продуктів рослинного походження / Л.В. Флока, Н.В. Островерха // Збірник матеріалів Х Міжнародної молодіжної науково-практичної інтернет-конференції «Наука і молодь у ХХІ сторіччі» (м. Полтава, 28 листопада 2024 року). – Полтава : ПУЕТ, 2024. – С.15-17. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15124 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|