Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15126

Название: Перспективи використання ферментативних технологій у виробництві консервованої кукурудзи
Авторы: Флока, Людмила
Шевела, Вікторія
Ключевые слова: консервована кукурудза
ферментативні технології
Дата публикации: 2025
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Флока Л.В. Перспективи використання ферментативних технологій у виробництві консервованої кукурудзи /Л.В. Флока, В.І. Шевела // Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Актуальні проблеми товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи». – Полтава : ПУЕТ, 2025. – С.46-49.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15126
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Шевела Актуальні проблеми ТБЕМС 2025.pdf1,1 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь