Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15126
|
Название: | Перспективи використання ферментативних технологій у виробництві консервованої кукурудзи |
Авторы: | Флока, Людмила Шевела, Вікторія |
Ключевые слова: | консервована кукурудза ферментативні технології |
Дата публикации: | 2025 |
Издатель: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
Библиографическое описание: | Флока Л.В. Перспективи використання ферментативних технологій у виробництві консервованої кукурудзи /Л.В. Флока, В.І. Шевела // Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Актуальні проблеми товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи». – Полтава : ПУЕТ, 2025. – С.46-49. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15126 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|