Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15131

Название: Технології глибокої переробки рибної продукції: сучасні методи та інновації в обробці риби
Авторы: Флока, Людмила
Голубицька, Ольга
Ключевые слова: інновації
рибні продукти глибокої переробки
Дата публикации: 2024
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Флока Л.В. Технології глибокої переробки рибної продукції: сучасні методи та інновації в обробці риби / Л.В. Флока, О.Р. Голубицька // Збірник матеріалів Х Міжнародної молодіжної науково-практичної інтернет-конференції «Наука і молодь у ХХІ сторіччі» (м. Полтава, 28 листопада 2024 року). – Полтава : ПУЕТ, 2024. – С.677-679.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15131
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Голубицька Наука і молодь 2024.pdf1,48 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь