Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15545

Название: Використання вторинної сировини обліпихи при виробництві напоїв
Авторы: Суткович, Тетяна Юліанівна
Ключевые слова: безалкогольні напої
обліпиха
Дата публикации: 28-Сен-2025
Аннотация: удосконалення технології отримання функціональних напоїв на основі березово-го соку шляхом використання вторинної. Основним завданням є обґрунтування можливості виробництва функціональних напоїв підвищеної харчової та біоло-гічної цінності за рахунок пришвидшення процесу екстракції БАР із вторинної сировини обліпихи ультразвуковою обробкою
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15545
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези Суткович Штеркель.pdf596,25 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь