Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15547

Название: Enzymatic technologies in the production of lactose-free yogurt
Авторы: Floka, Liudmyla
Rachynska, Zoja
Ключевые слова: lactose-free yogurt
enzymatic technologies
Дата публикации: 2025
Издатель: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Floka L. Enzymatic technologies in the production of lactose-free yogurt / L. Floka, Z. Rachynska // Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування (м. Харків, 14-15 травня 2025 р.) : матеріали Міжнародної наукової конференції. – Харків : Держ. біотехнол. ун-т., 2025. – C. 60–61.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15547
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Floka, Rachynska Enzymatic technologies in the production of lactose-free yogurt.pdf759,1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь