Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15547
|
Название: | Enzymatic technologies in the production of lactose-free yogurt |
Авторы: | Floka, Liudmyla Rachynska, Zoja |
Ключевые слова: | lactose-free yogurt enzymatic technologies |
Дата публикации: | 2025 |
Издатель: | Державний біотехнологічний університет |
Библиографическое описание: | Floka L. Enzymatic technologies in the production of lactose-free yogurt / L. Floka, Z. Rachynska // Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування (м. Харків, 14-15 травня 2025 р.) : матеріали Міжнародної наукової конференції. – Харків : Держ. біотехнол. ун-т., 2025. – C. 60–61. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15547 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|