Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3392

Название: Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва м'ясних та м'ясо містких продуктів
Другие названия: Исследование структурно-механических свойств гелей алгината для производства мясных и мясосодержащих продуктов
Study of the structural and mechanical properties of gels alginate for the production of meat and meat products
Авторы: Пасічний, Василь Миколайович
Ястреба, Юлія Анатоліївна
Ключевые слова: солі кальцію гідратація гелі реологія альгінати соли кальция гели гидратация реология альгинаты calcium hydration gels rheology alginates
Дата публикации: 2013
Библиографическое описание: Пасічний, В. М. Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва м'ясних та м'ясомістких продуктів / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Науковий вісник ЛНУВМБ ім. С. З. Гжицького. – 2013. – Т. 15, Ч. 3, № 2 (44). – С. 125-129.
Аннотация: У статті наведені результати досліджень структурно-механічних показників гелів альгінатів та підтверджена можливість їх використання в технології м'ясопродуктів.В статье приведены результаты исследований структурно-механических показателей гелей альгинатов и подтверждена возможность их использования в технологии мясопродуктов.The results of studies of structural and mechanical properties of alginate gels and confirmed the possibility of their use in meat technology.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3392
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Study.pdf289,49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь