| 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
 Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
 
        
            | Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3392 |  
 
| Название: | Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва м'ясних та м'ясо містких продуктів |  | Другие названия: | Исследование структурно-механических свойств гелей алгината для производства мясных и мясосодержащих продуктов Study of the structural and mechanical properties of gels alginate for the production of meat and meat products
 |  | Авторы: | Пасічний, Василь Миколайович Ястреба, Юлія Анатоліївна
 |  | Ключевые слова: | солі кальцію гідратація
 гелі
 реологія
 альгінати
 соли кальция
 гели
 гидратация
 реология
 альгинаты
 calcium hydration
 gels
 rheology
 alginates
 |  | Дата публикации: | 2013 |  | Библиографическое описание: | Пасічний, В. М. Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва м'ясних та м'ясомістких продуктів / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Науковий вісник ЛНУВМБ ім. С. З. Гжицького. – 2013. – Т. 15, Ч. 3, № 2 (44). – С. 125-129. |  | Аннотация: | У статті наведені результати досліджень структурно-механічних показників гелів альгінатів та підтверджена можливість їх використання в технології м'ясопродуктів.В статье приведены результаты исследований структурно-механических показателей гелей альгинатов и подтверждена возможность их использования в технологии мясопродуктов.The results of studies of structural and mechanical properties of alginate gels and confirmed the possibility of their use in meat technology. |  | URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3392 |  | Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) 
 |  
 
    
     
    
 Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.   |