Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3392
|
Название: | Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва м'ясних та м'ясо містких продуктів |
Другие названия: | Исследование структурно-механических свойств гелей алгината для производства мясных и мясосодержащих продуктов Study of the structural and mechanical properties of gels alginate for the production of meat and meat products |
Авторы: | Пасічний, Василь Миколайович Ястреба, Юлія Анатоліївна |
Ключевые слова: | солі кальцію гідратація гелі реологія альгінати соли кальция гели гидратация реология альгинаты calcium hydration gels rheology alginates |
Дата публикации: | 2013 |
Библиографическое описание: | Пасічний, В. М. Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва м'ясних та м'ясомістких продуктів / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Науковий вісник ЛНУВМБ ім. С. З. Гжицького. – 2013. – Т. 15, Ч. 3, № 2 (44). – С. 125-129. |
Аннотация: | У статті наведені результати досліджень структурно-механічних показників гелів альгінатів та підтверджена можливість їх використання в технології м'ясопродуктів.В статье приведены результаты исследований структурно-механических показателей гелей альгинатов и подтверждена возможность их использования в технологии мясопродуктов.The results of studies of structural and mechanical properties of alginate gels and confirmed the possibility of their use in meat technology. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3392 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|