Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3830
|
Название: | Розширення асортименту вафель за рахунок додавання пластівців зернових культур |
Авторы: | Шелудько, Вікторія Миколаївна Балим, Катерина Миколаївна |
Ключевые слова: | бельгійські вафлі горохові пластівці |
Дата публикации: | Ноя-2014 |
Издатель: | ПУЕТ, Полтава |
Библиографическое описание: | Збірник матеріалів Міжнародної науково-практична конференції " Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу" |
Аннотация: | Розглянута можливість розширення асортименту бельгійських вафель за рахунок додавання пластівців зернових культур |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3830 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|