Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3830

Название: Розширення асортименту вафель за рахунок додавання пластівців зернових культур
Авторы: Шелудько, Вікторія Миколаївна
Балим, Катерина Миколаївна
Ключевые слова: Бельгійські вафлі
горохові пластівці
Дата публикации: Ноя-2014
Издатель: ПУЕТ, Полтава
Библиографическое описание: Збірник матеріалів Міжнародної науково-практична конференції " Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу"
Аннотация: Розглянута можливість розширення асортименту бельгійських вафель за рахунок додавання пластівців зернових культур
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3830
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези Шелудько В.М., Балим К.М. в ПУЕТ 20-21 листопада 2014р.docx21,24 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь