Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3833

Название: Розширення асортименту маффінів за рахунок додавання рослинної сировини
Авторы: Шелудько, Вікторія Миколаївна
Махиборода, Олександра Олександрівна
Ключевые слова: маффіни
пюре із буряка столового
харчові волокна
енергетична цінність
Дата публикации: Апр-2014
Издатель: ПУЕТ, Полтава
Библиографическое описание: Збірник наукових статей магістрів факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ПУЕТ за результатами наукових досліджень 2013-2014 навчального року
Аннотация: Вивчається можливість використання пюре з буряка столового в технології маффінів, що забезпечить поліпшення органолептичних показників якості, підвищить споживчу цінність, збагатить вироби біологічно активними речовинами
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3833
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Стаття Шелудько Махиборода ПУЕТ 2014.docx571 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь