|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3833
|
| Название: | Розширення асортименту маффінів за рахунок додавання рослинної сировини |
| Авторы: | Шелудько, Вікторія Миколаївна Махиборода, Олександра Олександрівна |
| Ключевые слова: | маффіни пюре із буряка столового харчові волокна енергетична цінність |
| Дата публикации: | Апр-2014 |
| Издатель: | ПУЕТ, Полтава |
| Библиографическое описание: | Збірник наукових статей магістрів факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ПУЕТ за результатами наукових досліджень 2013-2014 навчального року |
| Аннотация: | Вивчається можливість використання пюре з буряка столового в технології маффінів, що забезпечить поліпшення органолептичних показників якості, підвищить споживчу цінність, збагатить вироби біологічно активними речовинами |
| URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3833 |
| Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|