Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4435
|
Название: | Вивчення можливості використання овочевого пюре в технології маффінів |
Авторы: | Шелудько, Вікторія Миколаївна Ряшко, Галина Михайлівна |
Ключевые слова: | маффіни пюре із буряка столового |
Дата публикации: | Май-2016 |
Издатель: | АПК Информ |
Библиографическое описание: | Хранение и переработка зерна: Научно-практический журнал. – 2016. – № 5. - С. 47-51 |
Аннотация: | У статті розглянуто шляхи зниження енергетичної цінності маффінів. Перелічено види сировини, яка дозволяє організувати випуск низькокалорійних борошняних кондитерських виробів за рахунок скорочення кількості жиру й цукру в рецептурах, та підвищити їхні смакові якості й харчову цінність. Наведено результати досліджень зі зниження енергетичної цінності маффінів за рахунок внесення в їхню рецептуру пюре з буряка. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4435 |
ISSN: | 2306-4498 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|