Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4435

Название: Вивчення можливості використання овочевого пюре в технології маффінів
Авторы: Шелудько, Вікторія Миколаївна
Ряшко, Галина Михайлівна
Ключевые слова: Маффіни
пюре із буряка столового
Дата публикации: Май-2016
Издатель: АПК Информ
Библиографическое описание: Хранение и переработка зерна: Научно-практический журнал. – 2016. – № 5. - С.47-51
Аннотация: У статті розглянуто шляхи зниження енергетичної цінності маффінів. Перелічено види сировини, яка дозволяє ор- ганізувати випуск низькокалорійних борошняних кондитерських виробів за рахунок скорочення кількості жиру й цукру в рецептурах, та підвищити їхні смакові якості й харчову цінність. Наведено результати досліджень зі зниження енерге- тичної цінності маффінів за рахунок внесення в їхню рецептуру пюре з буряка.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4435
ISSN: 2306-4498
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Статтья Шелудько Ряшко, Хранение и переработка зерна.docx885,79 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь