Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5960

Название: Бісквітне печиво “Мадлен” підвищеної харчової цінності
Авторы: Корягін А.А., Шелудько В.М.
Ключевые слова: кіноа
печиво
Дата публикации: 2017
Издатель: Харків: НП «ЦНТ»
Библиографическое описание: Корягін А.А. Бісквітне печиво “Мадлен” підвищеної харчової цінності / А.А. Корягін, В.М. Шелудько // ІV Всеукраїнська заочна науково-практична конференція «Національний науковий простір: перспективи, інновації, технології», м. Харків: НП «ЦНТ», 2017, – С. 88– 90.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5960
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези Корягін, Шелудько Харків 2017.docx23,26 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь