Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6952

Название: ХАРЧОВА І БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ СОКІВ, ЇХ ДІЯ НА ОРГАНІЗМ ЛЮДИНИ ТА ЇХ ЗНАЧЕННЯ В ХАРЧУВАННІ
Авторы: Рогова, Н.В.
Володько, О.В.
Бичков, Я.М.
Рибакова, С.С.
Ключевые слова: березовий сік
напої
Issue Date: 2019
Издатель: Accent Graphics Communications & Publishing, Hamilton, Canada.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6952
ISBN: 978-1-77192-360-6
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
6.docx175,83 kBMicrosoft Word XMLView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback