Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7654
|
Название: | Використання пшеничних висівок у технології мясних січених виробів |
Другие названия: | The use of wheat brain in the technology of meat chopped products |
Авторы: | Олійник, Наталія Вікторівна Гузевська, Ірина Іванівна |
Ключевые слова: | мясні вироби пшеничні висівки |
Дата публикации: | 20-Ноя-2019 |
Издатель: | Полтава ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 45-річчю від дня заснування факультету ХТГРТБ, (м. Полтава, 20-21 листопада 2019 р.). - Полтава: ПУЕТ, 2019. - 126 с. |
Аннотация: | В основі сучасної уяви про харчування повинна лежати концепція функціонального харчування, яка б передбачала необхідність повного забезпечення потреб організму людини не лише в енергії та харчових речовинах, але і у функціональних компонентах їжі, здатних захистити організм людини від несприятливих екзо- і ендогенних факторів. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7654 |
ISBN: | 978-966-184-357-7 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|