| 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
 Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
 
        
            | Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7656 |  
 
| Название: | Доцільність уведення порошку із кореня кульбаби у вироби з кексового тіста |  | Другие названия: | THE PURPOSE OF INTRODUCING POWDER FROM TUBER ROOT IN PRODUCTS FROM CAKE DОUGH |  | Авторы: | Олійник, Наталія Вікторівна Бульдович, Тетяна Григорівна
 |  | Ключевые слова: | кекси порошок кореня кульбаби
 |  | Дата публикации: | 20-Ноя-2019 |  | Издатель: | Полтава ПУЕТ |  | Библиографическое описание: | Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 45-річчю від дня заснування факультету ХТГРТБ, (м. Полтава, 20-21 листопада 2019 р.). - Полтава: ПУЕТ, 2019. - 126 с. |  | URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7656 |  | ISBN: | 978-966-184-357-7 |  | Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) 
 |  
 
    
     
    
 Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.   |