Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7656

Название: Доцільність уведення порошку із кореня кульбаби у вироби з кексового тіста
Другие названия: THE PURPOSE OF INTRODUCING POWDER FROM TUBER ROOT IN PRODUCTS FROM CAKE DОUGH
Авторы: Олійник, Наталія Вікторівна
Бульдович, Тетяна Григорівна
Ключевые слова: кекси
порошок кореня кульбаби
Дата публикации: 20-Ноя-2019
Издатель: Полтава ПУЕТ
Библиографическое описание: Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 45-річчю від дня заснування факультету ХТГРТБ, (м. Полтава, 20-21 листопада 2019 р.). - Полтава: ПУЕТ, 2019. - 126 с.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7656
ISBN: 978-966-184-357-7
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези Бульдович.docx27,84 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь