Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7879

Название: Порівняльне тестування та особливості митного оформлення фруктово-ягідних кондитерських виробів
Авторы: Петрушевська, Марія Сергіївна
Ключевые слова: джем
показник якості
експорт
ідентифікація
експертиза
маркування
Дата публикации: 31-Янв-2020
Аннотация: Робота присвячена питанням вивчення структури ринку фруктово-ягідних кондитерських товарів в Україні, вимог до їх якості, особливостей проведення експертизи, ідентифікації, виявлення фальсифікації та митного оформлення експорту джемів. На прикладі зразків абрикосового джему, що реалізуються в роздрібній торгівлі проведено порівняльне тестування та експертизу якості за органолептичними (методами порівняльної та балової оцінки), фізико-хімічними показниками, порівняльну оцінку якості продукції вітчизняного виробництва, ідентифікацію та виявлено ознаки інформаційної та якісної фальсифікації, визначено рівень безпечності за вмістом харчових добавок та визначено особливості митного оформлення джемів в режимі експорту.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7879
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Петрушевська.docx740,51 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь