Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8521
|
Название: | ВИЯВЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ПЕРЕВАГ, ЩО ВИЗНАЧАЮТЬ СИТУАЦІЮ НА РИНКУ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ |
Авторы: | Патик, Владислав Геннадійович Хмельницька, Євгенія Вікторівна |
Ключевые слова: | макаронні вироби упаковка переваги недоліки попит |
Дата публикации: | 28-Май-2020 |
Серия/номер: | Збірник наукових статтей магістрів;Частина 1, 2018 рік |
Аннотация: | Наведено результати досліджень вітчизняного
ринку макаронних виробів і виявлення факторів споживчих переваг, які визначають ситуацію на ринку. Дослідження показало, що переважна більшість надає перевагу упакованим виробам і
основним фактором, на який вони звертають увагу вибираючи макаронні вироби, є те, щоб вони не розварювалися |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8521 |
ISBN: | 978-966-184-326-3 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|