Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8537

Название: Аналіз асортименту макаронних виробів на ринку України
Авторы: Хмельницька, Євгенія Вікторівна
Ключевые слова: макаронні вироби, упаковка, переваги, недоліки, попит
Дата публикации: 29-Май-2020
Серия/номер: Матеріали 6 міжнародної науково-практичної конференції "Сучасне метріалознавство та товарознавство: теорія практика освіта";14-15 березня 2019 року, м. Полтава
Аннотация: Охарактеризовані види виробників макаронних виробів, представлено асортимент макаронних виробів в розрізі окремих груп. Зроблено аналіз попиту на різні види макаронних виробів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8537
ISBN: 978-966-184-341-6
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
тези 2019.pdf1,04 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь