Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8541

Название: ІДЕНТИФІКАЦІЯ ТА ФАЛЬСИФІКАЦІЯ ШОКОЛАДУ
Авторы: Хмельницька, Євгенія Вікторівна
Ключевые слова: шоколад, маркування, якість, ідентифікація, фальсифікація
Дата публикации: 29-Май-2020
Серия/номер: Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали VІI Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції;м. Полтава, 2–3 квітня 2020 року
Аннотация: предствлена характеристика діючої нормативної документації на шоколад. Представлені осоновні правила ідентифікації шоколаду та способи визначення фого фальсифікації
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8541
ISBN: ISBN 978-966-184-373-7
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
експертиза 2020.pdf4,25 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь