Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8736

Название: Теоретичні основи процесів в харчовій біотехнології
Авторы: Бірта, Габріелла Олександрівна
Флока, Людмила Валеріївна
Дата публикации: Мар-2020
Издатель: Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8736
ISBN: 978-966-184-372-0
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
2020 матеріалознавство_Бірта Флока.pdf126,47 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь