Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9224

Название: Використання перикарпію в технології квасу
Авторы: Тюрікова, Інна Станіславівна
Скобельська, Наталія Володимирівна
Ключевые слова: квас
Дата публикации: 7-Сен-2020
Аннотация: Предметом дослідження є технологія квасу на основі топінамбуру і гарбуза з додаванням перикарпію волоського горіха. Використані стандартні методи з визначення органолептичних та фізикохімічних показників.
Описание: Підтверджено, що створення ферментованих напоїв на основі топінамбура, гарбуза і перикарпію волоського горіха дозволить отримати оригінальний за смаковими властивостями продукт підвищеної біологічної цінності і забезпечити використання мало поширеної у безалкогольній галузі сировини. Уперше запропонована технологія безвідходного переробляння горіхової сировини.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9224
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
НУХТ.docx23,07 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь