Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9224
|
Название: | Використання перикарпію в технології квасу |
Авторы: | Тюрікова, Інна Станіславівна Скобельська, Наталія Володимирівна |
Ключевые слова: | квас |
Дата публикации: | 7-Сен-2020 |
Аннотация: | Предметом дослідження є технологія квасу на основі топінамбуру і гарбуза з
додаванням перикарпію волоського горіха. Використані стандартні методи з визначення
органолептичних та фізикохімічних
показників. |
Описание: | Підтверджено, що створення ферментованих напоїв на основі топінамбура, гарбуза і
перикарпію волоського горіха дозволить отримати оригінальний за
смаковими властивостями продукт підвищеної біологічної цінності і забезпечити використання
мало поширеної у безалкогольній галузі сировини. Уперше запропонована
технологія безвідходного переробляння горіхової сировини. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9224 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|