Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 11649 до 11668 из 12923
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Дек-2019Удосконaлення технології сконів зa рaхунок рослинної сировини підвищеної хaрчової цінностіКоляндра, Вадим Віталійович
Дек-2019Удосконалeння тeхнології фокаччі за рахунок використання рослинної сировини підвищeної харчової цінностіСергєйчук, Ярослав Дмитрович
Дек-2019УДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДІВ ВИЯВЛЕННЯ ТА ПОДОЛАННЯ ФІНАНСОВОЇ КРИЗИ НА ПІДПРИЄМСТВІЗагладько, Ірина Володимирівна
Июн-2021Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання нетрадиційної сировиниДружиніна, Ірина Віталіївна
Дек-2019Удосконалення технології виробів із м’яса за рахунок використання ультразвукуБородай, Анжела Борисівна; Кононенко, Анастасія Олександрівна
2017Удосконалення технології м’ясних кулінарних виробів за рахунок використання фізичних методівБородай, Анжела Борисівна; Бартош, Людмила Миколаївна
6-Мар-2016Удосконалення аналітичного інструментарію ефективності використання основних засобів підприємств водопостачанняСамбурська, Наталія Іванівна
19-Май-2018Удосконалення балансу відповідно до запитів менеджерівВороніна, Вікторія Леонідівна; Ангелова, Карина
2014Удосконалення балансу комерційних підприємств згідно з юридичною теорією прав власності та концепцією майнаДеньга, Світлана Миколаївна; Деньга, Валерія Андріївна
Авг-2020Удосконалення безпереврної пастерізаційної установки «труба в трубі»Загорулько, Андрій; Загоруйлько, Олексій; Янчева, Марина; Дроменко, Олена; Шашнова, Маріана; Петрова, Катерина; Положишникова, Людмила; Буднік, Ніна
Окт-2014Удосконалення бухгалтерської методологіїДеньга, Світлана Миколаївна
2019Удосконалення викладання дисципліни "Технологія мучних кондитерських виробів" для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітня програма "Харчові технології та інженерія" ступеня бакалавраМедведь, Лоліта Миколаївна
17-Ноя-2020УДОСКОНАЛЕННЯ ВІДНОСИН ІЗ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРИВАТНИХ І ПУБЛІЧНИХ ІНТЕРЕСІВ У СФЕРІ МЕДИЦИНИДеревянко, Б. В.
7-Июн-2019Удосконалення відносин із забезпечення реалізації приватних і публічних інтересів у сфері медициниДеревянко, Богдан Володимирович; Деревянко, Богдан Владимирович; Derevyanko, Bogdan
10-Янв-2011Удосконалення внутрішнього контролю процесів в системі процесно-орієнтованого управління підприємствомКарпенко, Євгенія Анатоліївна
17-Ноя-2020УДОСКОНАЛЕННЯ ДЕРЖАВНОЇ МОЛОДІЖНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИКостенко, Л. О.
8-Дек-2020УДОСКОНАЛЕННЯ ДЕСЕРТІВ СПРЯМОВАНОЇ ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ ДІЇГрінчук, Д. О.; Бородай, А. Б.
10-Фев-2017Удосконалення дистанційного навчання з навчальної дисципліни «Основи охорони праці»Маніна, Людмила Іванівна; Вахтін, Сергій Ростиславович
20-Мар-2015Удосконалення діяльності інформаційної служби організаціїКолечкина, Л. М.; Устенко, А.
20-Мар-2015Удосконалення діяльності інформаційної служби організаціїКолєчкина, Л. М.; Устенко, А.
Отображение результатов 11649 до 11668 из 12923
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь