|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 7894 до 7913 из 12903
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 20-Окт-2020 | ПОНЯТТЯ ТА СИСТЕМА ЗАГАЛЬНИХ ПОЛОЖЕНЬ ДОСУДОВОГО РОЗСЛІДУВАННЯ | Палюх, В. А. |
27-Окт-2011 | Поняття та складові інноваційної культури комерційного банку | Єгоричева, Світлана Борисівна |
17-Ноя-2020 | ПОНЯТТЯ ТА СУТНІСТЬ ДОВІЧНОГО ПОЗБАВЛЕННЯ ВОЛІ В КРИМІНАЛЬНОМУ ПРАВІ УКРАЇНИ | Розпутня, А.А. |
20-Окт-2020 | ПОНЯТТЯ ТА СУТНІСТЬ ДОВІЧНОГО ПОЗБАВЛЕННЯ ВОЛІ В КРИМІНАЛЬНОМУ ПРАВІ УКРАЇНИ | Розпутня, А. А. |
17-Ноя-2020 | ПОНЯТТЯ ТА ФОРМИ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ ПРОКУРОРА ТА ІНШИХ ПРАЦІВНИКІВ ПРОКУРАТУРИ | Устименко, М.М. |
20-Окт-2020 | ПОНЯТТЯ ТА ФОРМИ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ ПРОКУРОРА ТА ІНШИХ ПРАЦІВНИКІВ ПРОКУРАТУРИ | Устименко, М. М. |
18-Окт-2012 | Попередні дослідження процесу двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосу | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
2012 | Порівння вітчизняної і міжнародної системи класифікації пива | Темченко, А. М.; Юдічева, О. П. |
6-Фев-2020 | Порівняльна експертиза якості господарсько-ботанічних сортів капусти | Ревенко, Наталія Миколаївна |
23-Июн-2021 | Порівняльна оцінка споживних властивостей, асортимент та конкурентоспроможність йогуртів вітчизняного виробництва | Офіленко, Наталія Олександрівна |
6-Фев-2020 | Порівняльна оцінка якості м'яса свинини і яловичини | Матюшенко, Ольга Володимирівна |
2018 | Порівняльна оцінка якості напівкопчених ковбас вітчизняних виробників | Кайнаш, Алла Петрівна |
2013 | Порівняльна оцінка якості паштетів печінкових різних виробників | Жадан, Д. С.; Кайнаш, Алла Петрівна |
2015 | Порівняльна оцінка якості плавлених сирів вітчизняного виробництва | Назаренко, Валентина Олексіївна |
17-Апр-2013 | Порівняльна характеристика внутрішньо-торговельної та зовнішньо-торговельної документації України на сучасному етапі розвитку | Александрова, О. В.; Дроздова, О. В. |
14-Апр-2016 | ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА АРОМАТИЧНИХ РЕЧОВИН РОСЛИН ЗА УЧАСТЮ ПІГМЕНТНОГО КОМПЛЕКСУ | Дубова, Галина Евгеніївна; Рогова, Наталія Володимирівна; Мельник, Оксана Іванівна |
2008 | Порівняльна характеристика будови і механічних властивостей котно-вмісної і бавовняної пряжі трикотажного призначення | Мартосенко, М. Г. |
31-Янв-2020 | Порівняльна характеристика грунтових насосів та особливості їх митного оформлення | Грицик, Ростислав Іванович |
2012 | Порівняльна характеристика світлостікості забарвлень і субстрату пофарбованих активними і рослиними барвниками бавовнянокотонінових верхнєтрикотажних полотен | Мартосенко, М. Г.; Семак, Б. Д. |
2013 | Порівняльна характеристика споживних властивостей чини та нуту, як перпективних джерел рослинного білка | Юдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О. |
Отображение результатов 7894 до 7913 из 12903
|