|  | 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
 
		Просмотр коллекции  по группе - По автору Гайворонська, Зоя Миколаївна
	
	
	 
		Отображение результатов 1 до 8 из 8
	 
	 
| Дата публикации | Название | Автор(ы) |  | 10-Дек-2024 | Використання інноваційних прийомів в технології приготування м'ясної продукції | Суткович, Тетяна Юліанівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна; Sutkovych, T.; Horobets, O.; Borodai, A.; Haivoronska, Z. |  | 2024 | Використання кавового шламу при виготовленні бісквітного тіста | Хомич, Галина Панасівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна |  | 25-Июн-2021 | Використання фруктових соків у технології маринування морепродуктів | Левченко, Юлія Вікторівна; Хомич, Галина Панасівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна; Бородай, Анжела Борисівна; Бондарчук, Віктор Сергійович |  | Дек-2023 | Дослідження різних видів смородини та їх використання в технології десерту пана-коти | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Молчанова, Наталія Юріївна; Гайворонська, Зоя Миколаївна |  | Апр-2018 | Дослідження теплових та механічних характеристик  сучасних резистивних матеріалів | Володько, Ольга Василівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна |  | 2005 | Нові можливості в технології фарбування | Порхунов, Олександр Іванович; Порхунов, Олександр Олександрович; Любимов, Олександр Гаврилович; Гайворонська, Зоя Миколаївна; Приходько, Микола Васильович |  | 10-Дек-2024 | Продукти переробки хеномелесу в якості складової комбінованої системи структуроутворення | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна; Молчанова, Наталья Юріївна |  | 2019 | Формування енерго- та ресурсозаощаджуючого світогляду як складова підготовки висококваліфікованого фахівця | Гайворонська, Зоя Миколаївна; Володько, Ольга Василівна |  
		Отображение результатов 1 до 8 из 8
	 
	   |