Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике безпечність

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 16 из 16
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
19-Фев-2021Асортимент, експертиза та особливості митного оформлення імпорту свіжих фруктівКарпенко, Аня Володимирівна
22-Июн-2021Асортимент, експертиза якості та особливості митного оформлення безалкогольних напоївКулинич, Сергій Віталійович
Апр-2011Визначення якості хліба фізико-хімічними методами дослідженняДмитренко, Вікторія Іванівна; Панасюк, Анастасія Сергіївна
Мар-2014Вплив інгредієнтів майонезів на їх безпечністьЮдічева, О. П.; Чорненко, М. Г.
Мар-2016Дослідження якості віконних блоків на основі ПВХ профілюБасова, Юлія Олександрівна; Губа, Людмила Миколаївна
30-Мар-2021Ефективність та безпека антисептиківІсаєнко, Владислава Віталіївна; Калюжка, Єлизавета Андріївна; Бородай, Анжела Борисівна
Мар-2014Застосування вакууму при попередній обробці м’ясних напівфабрикатів для збільшення їх безпечності.Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна
19-Фев-2021Особливості ідентифікації та проведення експертизи молочних товарівШворінь, Дарина Ігорівна
Мар-2014Природні барвники для харчових концентратів желе: безпечність і вплив на якістьЮдічева, О. П.; Поташна, Ю. В.
Мар-2014Проблеми використання експертних методів при розробці систем управління безпечністю харчових продуктівЮдічева, О. П.; Омельченко, Н. В.; Плахотін, В. Я.
Мар-2014Проблеми забезпечення якості і безпечності харчових продуктівСирохман, І. В.; Гирка, О. І.
26-Май-2020Сортова ідентифікація та аналіз безпечності волоського горіхаГорячова, Олена Олександрівна; Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Ковальчук, Христина Ігорівна
25-Апр-2018Сучасні напрямки удосконалення технологій м'ясних напівфабрикатівОлійник, Людмила Борисівна
1-Июн-2021Сучасні тенденції розвитку ринку шоколадних виробівТкаченко, Аліна Сергіївна; Губа, Людмила Миколаївна; Басова, Юлія Олександрівна; Кобищан, Ганна Дмитрівна
2016Удосконалення технології маринованих напівфабрикатів з птиціОлійник, Людмила Борисівна
1-Июн-2021Характеристика стандартів системи НАССРГуба, Людмила Миколаївна; Ткаченко, Аліна Сергіївна; Басова, Юлія Олександрівна; Кобищан, Ганна Дмитрівна
Отображение результатов 1 до 16 из 16

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь