| 
                
             | 
            
            
            
            
            
                
                
  
 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
 
	
	
		Просмотр коллекции  по группе - По тематике безпечність
	
	
	
	
	
	
	
	
	 
	
	
		Отображение результатов 1 до 19 из 19
	 
	
	
	 
	
    
    
	
| Дата публикации | Название | Автор(ы) |  | 19-Фев-2021 | Асортимент, експертиза та особливості митного оформлення імпорту свіжих фруктів | Карпенко, Аня Володимирівна |  
| 22-Июн-2021 | Асортимент, експертиза якості та особливості митного оформлення безалкогольних напоїв | Кулинич, Сергій Віталійович |  
| Апр-2011 | Визначення якості хліба фізико-хімічними методами дослідження | Дмитренко, Вікторія Іванівна; Панасюк, Анастасія Сергіївна |  
| Мар-2014 | Вплив інгредієнтів майонезів на їх безпечність | Юдічева, О. П.; Чорненко, М. Г. |  
| 2020 | Впровадження системи НАССР для операторів ринку харчових продуктів: практичний посібник | Ткаченко, Аліна Сергіївна; Басова, Юлія Олександрівна; Горячова, Олена Олександрівна; Губа, Людмила Михайлівна; Катеренчук, Наталія |  
| Мар-2016 | Дослідження якості віконних блоків на основі ПВХ профілю | Басова, Юлія Олександрівна; Губа, Людмила Миколаївна |  
| 30-Мар-2021 | Ефективність та безпека антисептиків | Ісаєнко, Владислава Віталіївна; Калюжка, Єлизавета Андріївна; Бородай, Анжела Борисівна |  
| Мар-2014 | Застосування вакууму при попередній обробці м’ясних напівфабрикатів  для збільшення їх безпечності | Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна |  
| 19-Фев-2021 | Особливості ідентифікації та проведення експертизи молочних товарів | Шворінь, Дарина Ігорівна |  
| Мар-2014 | Природні барвники для харчових концентратів желе: безпечність і вплив на якість | Юдічева, О. П.; Поташна, Ю. В. |  
| Мар-2014 | Проблеми використання експертних методів при розробці систем управління безпечністю харчових продуктів | Юдічева, О. П.; Омельченко, Н. В.; Плахотін, В. Я. |  
| Мар-2014 | Проблеми забезпечення якості і безпечності харчових продуктів | Сирохман, І. В.; Гирка, О. І. |  
| 2022 | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ ІЗ СУБПРОДУКТІВ ТА ГАРБУЗА ДЛЯ КРАФТОВОГО ВИРОБНИЦТВА | Бараболя, Ольга Валеріївна; Кущ, Лариса Іванівна; Дудник, Світлана Олексіївна; Дубова, Галина Євгеніївна |  
| 26-Май-2020 | Сортова ідентифікація та аналіз безпечності волоського горіха | Горячова, Олена Олександрівна; Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Ковальчук, Христина Ігорівна |  
| 25-Апр-2018 | Сучасні напрямки удосконалення технологій м'ясних напівфабрикатів | Олійник, Людмила Борисівна |  
| 1-Июн-2021 | Сучасні тенденції розвитку ринку шоколадних виробів | Ткаченко, Аліна Сергіївна; Губа, Людмила Миколаївна; Басова, Юлія Олександрівна; Кобищан, Ганна Дмитрівна |  
| 2016 | Удосконалення технології маринованих напівфабрикатів з птиці | Олійник, Людмила Борисівна |  
| 2024 | Формування безпечності та якості органічних борошняних кондитерських виробів | Ткаченко, Аліна Сергіївна |  
| 1-Июн-2021 | Характеристика  стандартів системи НАССР | Губа, Людмила Миколаївна; Ткаченко, Аліна Сергіївна; Басова, Юлія Олександрівна; Кобищан, Ганна Дмитрівна |  
 
    
	
	
		Отображение результатов 1 до 19 из 19
	 
	
	
	 
	
	
                    
                      
                 |