Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике десерт
Отображение результатов 1 до 9 из 9
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2019 | ГРЕЦКИЙ ОРЕХ МОЛОЧНО-ВОСКОВОЙ СПЕЛОСТИ – БИОЛОГИЧЕСКИ ЦЕННЫЙ ИСТОЧНИК ДЛЯ ОБОГАЩЕНИЯ БЛЮД РЕСТОРАННОГО ХОЗЯЙСТВА | Тюрікова, Інна Станіславівна; Черненко, Юлія; Бала, Володимир |
Фев-2021 | Розробка технології десертної продукції функціонального призначення | Іванько, Антон Олександрович |
20-Ноя-2019 | Розроблення технології плодоовочевого десерту з горіховою добавкою | Тюрікова, Інна Станіславівна; Турченков, Дмитро; Черненко, Юлія |
13-Фев-2024 | Розширення асортименту заморожених десертів за рахунок використання вторинної сировини | Наконечна, Юлія Григорівна; Руденко, К. В.; Алексейцева, Світлана Михайлівна |
Дек-2019 | Тюрікова Інна Станіславівна | Черненко, Юлія Сергіївна |
26-Дек-2022 | Удосконалення показників якості десерту за рахунок технологічних і біохімічних властивостей сировини | Міщенко, Володимир Артурович; Тюрікова, Інна Станіславівна |
Дек-2019 | Удосконалення технології десерту за рахунко біологічно цінної добавки | Бала, Володимир Петрович |
Дек-2019 | Удосконалення технології збивних десертів з використанням желюючих соків рослинної сировини | Нужна, Ірина Юріївна; Хомич, Галина Панасівна |
2-Июн-2021 | Удосконалення технології кулінарної продукції за рахунок цінної рослинної сировини | Сорока, Анастасія Олександрівна |
Отображение результатов 1 до 9 из 9
|