Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике експертиза

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 39
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Апр-2020Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів-
Мар-2021Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів-
4-Фев-2020Асортимент та якість техніки для прибирання приміщеньТелюк, Костянтин Вадимович
19-Фев-2021Асортимент, експертиза та особливості митного оформлення імпорту свіжих фруктівКарпенко, Аня Володимирівна
22-Июн-2021Асортимент, експертиза якості та особливості митного оформлення безалкогольних напоївКулинич, Сергій Віталійович
2024Асортимент, якість та експертиза коньякуЛитвиненко, Арсен Ігорович
2024Асортимент, якість та експертиза маргаринуМарченков, Олександр Олександрович
1-Фев-2024Дослідження асортименту та проведення експертизи лососевої ікриМарченко, Олег Миколайович
15-Окт-2020ДОСЛІДЖЕННЯ ПОВЕРХНЕВИХ ЕНЕРГЕТИЧНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ТЕФЛОНУШамрай, В. П.; Сахно, Т. В.
12-Окт-2020ДОСЛІДЖЕННЯ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ ТОНАЛЬНОЇ ОСНОВИ ФІРМИ «BOURJOIS» «HEALTHY MIX»Макаренко, Д. М.; Рачинська, З. П.
2024Дослідження сучасного асортименту та експертиза газованих напоївСіда, Дарія Олександрівна
2024Дослідження сучасного асортименту та експертиза сирокопчених ковбасДьомін, Юрій Володимирович
1-Фев-2024Експертиза парфумерних рідинних виробівМарко, Таїсія Володимирівна
2016Експертиза сумки жіночої зі шкіри, що перебувала в експлуатаціїБраїлко, А. С.; Мартосенко, М. Г.
3-Фев-2020ЕКСПЕРТИЗА ТА МИТНЕ ОФОРМЛЕННЯ ЛІНОЛЕУМІВОстапенко, Костянтин Миколайович
26-Янв-2021ЕКСПЕРТИЗА ТА МИТНЕ ОФОРМЛЕННЯ ШОКОЛАДУ В РЕЖИМІ ЕКСПОРТУХоменко, Юлія Олександрівна
24-Фев-2021Експертиза якості апельсинів та митне оформлення їх імпортуСнєжков, Владислав Олексійович
12-Окт-2020ЕКСПЕРТИЗА ЯКОСТІ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ НА ПРИКЛАДІ ЯБЛУЧНОГО ПЮРЕ ЗА НУТРИЦІОЛОГІЧНИМИ ТА ФІЗИКО- ХІМІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИБондарець, Т. Г.; Гнітій, Н. В.
7-Июн-2014Експертна оцінка виробів косметичних для макіяжуДавидова, В. О.; Лисенко, Н. В.
14-Ноя-2013Електронний інструментарій для проведення експертизи одягу зі шкіриБраїлко, Анна Сергіївна
Отображение результатов 1 до 20 из 39
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь