Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике ковбасні вироби

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 8 из 8
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
13-Фев-2023Виробництво, асортимент та контроль якості копчених ковбасШвець, Поліна Русланівна
2024Дослідження сучасного асортименту та експертиза сирокопчених ковбасДьомін, Юрій Володимирович
Мар-2014Дослідження якості ковбасних виробів, збагачених на сполуки кальціюШурдук, Інна Володимирівна; Серік, М. Л.
2010Обґрунтування технології ковбасних виробів з використанням білоквмісних наповнювачівЯстреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович; Васюта, Василь Миколайович
2019Оцінка якості і безпечності ковбас вітчизняного виробництваОфіленко, Наталія Олександрівна
2010Перспективи використання грибного порошку в технологіях м’ясопереробної галузіЯстреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович
2018Порівняльна оцінка якості напівкопчених ковбас вітчизняних виробниківКайнаш, Алла Петрівна
15-Июн-2023Проєкт будівництва ковбасного цеху у місті МиколаївОлійник, Людмила
Отображение результатов 1 до 8 из 8

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь