Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике нут

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 5 из 5
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2013Використання нуту, вирощенного в Полтавській області для перобкиЮдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.
2013ВПЛИВ БОРОШНА З НУТУ НА ПОЖИВНУ ЦІННІСТЬ ВИРОБІВ ІЗ МАСЛЯНОГО БІСКВІТАРогова, Алла Леонідівна; Положишнікова, Людмила Олександрівна
Авг-2013ВПЛИВ БОРОШНА З НУТУ НА ПОЖИВНУ ЦІННІСТЬ ВИРОБІВ ІЗ МАСЛЯНОГО БІСКВІТАРогова, Алла Леонідівна; Положишникова, Людмила Олександрівна
7-Апр-2011ПІДВИЩЕННЯ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ БІСКВІТНИХ ВИРОБІВ ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ БОРОШНА З НУТУРогова, Алла Леонідівна; Положишніков, Юрій Олександрович
2013Порівняльна характеристика споживних властивостей чини та нуту, як перпективних джерел рослинного білкаЮдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.
Отображение результатов 1 до 5 из 5

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь