Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике пісочне тісто
Отображение результатов 1 до 4 из 4
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 25-Мар-2016 | ВИКОРИСТАННЯ ВІДХОДІВ ПИВОВАРНОГО ВИРОБНИЦТВА В ТЕХНОЛОГІЇ ПЕЧИВА | Рогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена; Медведь, Лоліта Миколаївна |
12-Мар-2021 | Вплив рецептурного складу пісочного печива на фізико-хімічні властивості готових виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Гузевська, І. І. |
18-Апр-2019 | . Підвищення біологічної цінності виробів із пісочного тіста з використанням морської водорості ламінарії | Карпенко, Віктор Дмитрович; Дудник, Світлана Олексіївна |
2018 | Удосконалення технології борошняних кулінарних виробів за рахунок використання тваринної сировини | Бородай, Анжела Борисівна; Рубан, Катерина Василівна |
Отображение результатов 1 до 4 из 4
|