Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике пісочне тісто

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 4 из 4
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
25-Мар-2016ВИКОРИСТАННЯ ВІДХОДІВ ПИВОВАРНОГО ВИРОБНИЦТВА В ТЕХНОЛОГІЇ ПЕЧИВАРогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена; Медведь, Лоліта Миколаївна
12-Мар-2021Вплив рецептурного складу пісочного печива на фізико-хімічні властивості готових виробівОлійник, Наталія Вікторівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Гузевська, І. І.
18-Апр-2019. Підвищення біологічної цінності виробів із пісочного тіста з використанням морської водорості ламінаріїКарпенко, Віктор Дмитрович; Дудник, Світлана Олексіївна
2018Удосконалення технології борошняних кулінарних виробів за рахунок використання тваринної сировиниБородай, Анжела Борисівна; Рубан, Катерина Василівна
Отображение результатов 1 до 4 из 4

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь