Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике смородина

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 5 из 5
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Дек-2023Дослідження різних видів смородини та їх використання в технології десерту пана-котиХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Молчанова, Наталія Юріївна; Гайворонська, Зоя Миколаївна
13-Мар-2024Дослідження технологічних властивостей свіжих та заморожених ягідТюрікова, Інна Станіславівна; Міщенко, Володимир
Апр-2018Підвищення харчової та біологічної цінності солодких жельованих страв за рахунок використання рослинної сировиниБородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2019Технологія мармеладу з ріпчастої цибуліСолод, Ігор Сергійович; Положишникова, Людмила Олександрівна
Ноя-2020Удосконалення технології напоїв оздоровчого спрямування на основі молочної сировиниМарусенко, Олена Володимирівна
Отображение результатов 1 до 5 из 5

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь