Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике смородина
Отображение результатов 1 до 5 из 5
Дата публикации | Название | Автор(ы) | Дек-2023 | Дослідження різних видів смородини та їх використання в технології десерту пана-коти | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Молчанова, Наталія Юріївна; Гайворонська, Зоя Миколаївна |
13-Мар-2024 | Дослідження технологічних властивостей свіжих та заморожених ягід | Тюрікова, Інна Станіславівна; Міщенко, Володимир |
Апр-2018 | Підвищення харчової та біологічної цінності солодких жельованих страв за рахунок використання рослинної сировини | Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
2019 | Технологія мармеладу з ріпчастої цибулі | Солод, Ігор Сергійович; Положишникова, Людмила Олександрівна |
Ноя-2020 | Удосконалення технології напоїв оздоровчого спрямування на основі молочної сировини | Марусенко, Олена Володимирівна |
Отображение результатов 1 до 5 из 5
|