Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике яловичина
Отображение результатов 1 до 5 из 5
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 30-Дек-2022 | Використання фруктової сировини як джерела органічних кислот у технології дрібношматкових м'ясних напівфабрикатів | Бородай, Анжела Борисівна; Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Мацук, Юлія Анатоліївна |
20-Ноя-2019 | ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ХЕНОМЕЛЕСУ НА ЯКІСТЬ М’ЯСА В ПРОЦЕСІ МАРИНУВАННЯ | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Педченко, Максим; Ткач, Надія |
21-Ноя-2019 | Дослідження впливу хеномелесу на якість м’яса в процесі маринування | Хомич, Г. П.; Ткач, Н. І.; Левченко, Ю. В.; Педченко, М. Г. |
26-Июн-2020 | Кафе на 55 місць у смт Котельва Полтавської області | Ричкін, Олег Ігорович |
4-Фев-2022 | Стан та перспективи виробництва м’яса свинини і яловичини в Україні | Ярош, Ганна Леонідівна |
Отображение результатов 1 до 5 из 5
|