Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике кекс
Отображение результатов 1 до 6 из 6
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2015 | Використання вторинної сировини у технології борошняних кондитерських виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Андрейченко, Сергій Миколайович |
28-Май-2015 | Вплив порошку моркви на фізико-хімічні властивості виробів з кексового тіста | Рогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена; Медведь, Лоліта Миколаївна |
5-Дек-2019 | Збагачення мінеральними речовинами мучних кондитерських виробів за рахунок водоростей | Попов, Ярослав Олександрович; Рогова, Алла Леонідівна |
21-Окт-2020 | Органолептичні властивості кексів з гарбузовим насінням та борошном гречаним | Капліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Дудник, С. О.; Люлява, О. |
2013 | Розробка якісно нових функціональних харчових продуктів (на прикладі кексів з додаванням порошку дикорослих ягід) | Дібрівська, Наталія Віталіївна |
20-Дек-2020 | Розроблення технології кондитерських виробів з підвищеним вмістом біологічно активних речовин | Галушинський, Євгеній Мар’янович |
Отображение результатов 1 до 6 из 6
|