Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике ферментація

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 7 из 7
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2022Dependence of lactobacilli activity on the concentration of sugar in the substrateRohova, N. V.; Volodko, O. V.; Bychkov, Ya. M.; Рогова, Н. В.; Володько, О. В.; Бичков, Я. М.
7-Ноя-2018Вплив протеаз мікробіологічного походження на процеси автолізу в м'ясі курчат-бройлерівГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Шведюк, Дмитро Анатолійович
2018Вплив протеази мікробіологічного походження на процес автолізу у м’ясі курчат-бройлерівГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Шведюк, Дмитро Анатолійович; Мороз, Олена Олексіївна
2010Дослідження здатності до ферментації рослинних та тваринних білоквмісних наповнювачів для виробництва паштетних консервівЯстреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович
28-Янв-2022Нові способи ферментації огірківХмельницька, Євгенія Вікторівна
Ноя-2020РАЦІОНАЛЬНІ ПАРАМЕТРИ ПРОЦЕСУ ФЕРМЕНТУВАННЯ НАТУРАЛЬНИХ СОКІВРогова, Наталія Володимирівна; Кущ, Лариса Іванівна
2024Роль ферментативних технологій у виробництві кокосового молокаФлока, Людмила; Деменчук, Аріна
Отображение результатов 1 до 7 из 7

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь