Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике ферментація
Отображение результатов 1 до 7 из 7
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2022 | Dependence of lactobacilli activity on the concentration of sugar in the substrate | Rohova, N. V.; Volodko, O. V.; Bychkov, Ya. M.; Рогова, Н. В.; Володько, О. В.; Бичков, Я. М. |
7-Ноя-2018 | Вплив протеаз мікробіологічного походження на процеси автолізу в м'ясі курчат-бройлерів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Шведюк, Дмитро Анатолійович |
2018 | Вплив протеази мікробіологічного походження на процес автолізу у м’ясі курчат-бройлерів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Шведюк, Дмитро Анатолійович; Мороз, Олена Олексіївна |
2010 | Дослідження здатності до ферментації рослинних та тваринних білоквмісних наповнювачів для виробництва паштетних консервів | Ястреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович |
28-Янв-2022 | Нові способи ферментації огірків | Хмельницька, Євгенія Вікторівна |
Ноя-2020 | РАЦІОНАЛЬНІ ПАРАМЕТРИ ПРОЦЕСУ ФЕРМЕНТУВАННЯ НАТУРАЛЬНИХ СОКІВ | Рогова, Наталія Володимирівна; Кущ, Лариса Іванівна |
2024 | Роль ферментативних технологій у виробництві кокосового молока | Флока, Людмила; Деменчук, Аріна |
Отображение результатов 1 до 7 из 7
|