Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике маринування
Отображение результатов 1 до 6 из 6
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 24-Апр-2020 | Використання рослинної сировини у технології маринування напівфабрикатів з гідробіонтів | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Бондарчук, Віктор |
25-Июн-2021 | Використання фруктових соків у технології маринування морепродуктів | Левченко, Юлія Вікторівна; Хомич, Галина Панасівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна; Бородай, Анжела Борисівна; Бондарчук, Віктор Сергійович |
5-Окт-2019 | Використання хеномелесу в технології маринадів для м’ясних напівфабрикатів | Левченко, Юлія; Педченко, Максим |
1-Июл-2021 | Розробка маринадів на основі рослинної сировини | Варданян, Нарек |
25-Июн-2021 | Сучасні підходи до маринування напівфабрикатів із м’яса птиці | Левченко, Юлія; Варданян, Нарек |
Дек-2023 | Хеномелес в якості поліфункціональної добавки в технології виробництва харчових продуктів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Бородай, Анжела Борисівна; Олйник, Людмила Борисівна |
Отображение результатов 1 до 6 из 6
|