Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике маринування

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 6 из 6
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
24-Апр-2020Використання рослинної сировини у технології маринування напівфабрикатів з гідробіонтівЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Бондарчук, Віктор
25-Июн-2021Використання фруктових соків у технології маринування морепродуктівЛевченко, Юлія Вікторівна; Хомич, Галина Панасівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна; Бородай, Анжела Борисівна; Бондарчук, Віктор Сергійович
5-Окт-2019Використання хеномелесу в технології маринадів для м’ясних напівфабрикатівЛевченко, Юлія; Педченко, Максим
1-Июл-2021Розробка маринадів на основі рослинної сировиниВарданян, Нарек
25-Июн-2021Сучасні підходи до маринування напівфабрикатів із м’яса птиціЛевченко, Юлія; Варданян, Нарек
Дек-2023Хеномелес в якості поліфункціональної добавки в технології виробництва харчових продуктівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Бородай, Анжела Борисівна; Олйник, Людмила Борисівна
Отображение результатов 1 до 6 из 6

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь