Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Володько, О. В.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 15 из 15
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2022Dependence of lactobacilli activity on the concentration of sugar in the substrateRohova, N. V.; Volodko, O. V.; Bychkov, Ya. M.; Рогова, Н. В.; Володько, О. В.; Бичков, Я. М.
2019Method of calculating the strength of heated road coverРибакова, С. С.; Рогова, Н. В.; Володько, О. В.
2021Method of thermal calculation of heating road coveringVolodko, O. V.; Rogova, N. V.; Володько, О. В.; Рогова, Н. В.
19-Мар-2020АКТУАЛЬНІ ТРЕНДИ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УКРАЇНІРогова, Н. В.; Володько, О. В.; Кущ, Л. І.
23-Окт-2020Вплив електромагнітного випромінювання на здоров'я людиниГайворонська, З. М.; Володько, О. В.
2018Дослідження структури готельної галузі міста ЛьвівХолоденко, М.; Володько, О. В.
2018Інноваційні в готельному бізнесі як запорука забезпечення конкурентоспроможностіЦимбал, В. В.; Володько, О. В.
2023Розвиток готельного і ресторанного бізнесу: виклики часу : тези доповідей наукової конференції здобувачів вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа (м. Полтава, 20 квітня 2023 року)Капліна, Т. В.; Володько, О. В.; Рогова, Н. В.; Кирніс, Н. І.
2018Роль інфраструктурних інновацій у формуванні конкурентоспроможності готелюГрищенко, М.; Володько, О. В.
2019Сучасний стан та перспективи проектування екологічних засобів розміщенняВолокітіна, А. О.; Володько, О. В.
8-Апр-2020Сучасні енергоефективні та ресурсозберігаючі технології для готельних підприємствБілай, А. В.; Володько, О. В.
2018Сучасні тенденції розвитку готельно-ресторанного господарства в УкраїніРогова, Н. В.; Володько, О. В.; Рибакова, С. С.
2018Удосконалення діяльності санаторію «Псьол» за рахунок інноваційних технологійСтрільчук, І. П.; Володько, О. В.
26-Мар-2019Упровадження інноваційних технологій у готелі «Villa four rooms» категорії «****» у місті ХарківПлотніченко, О. О.; Володько, О. В.
2019Харчова і біологічна цінність соків, їх дія на організм людини та їх значення в харчуванніРогова, Н. В.; Володько, О. В.; Бичков, Я. М.; Рибакова, С. С.
Отображение результатов 1 до 15 из 15

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь